Choose the best response to complete each sentence.
1. After you had your interview, it's a good idea to ____________ ( = to get in touch by saying thank you, asking about their decision, etc.) with the interviewer.
Correct answer: follow up
2. A good way to follow up is by sending a ____________ note.
Correct answer: thank you
3. The interviewers were impressed with Jim's positive ____________.
Correct answer: attitude
4. P1: How's the dress code at your company? Is it formal? P2: No, it's ____________.
Correct answer: casual
5. When the interviewer concludes the interview, offer a firm handshake and make eye ____________.
Correct answer: contact
6. I looked at your resume and noticed that you have some ____________ in your employment history.
Correct answer: gaps
7. P1: I got a ____________ from Google. P2: Really? Did you accept it?
Correct answer: job offer
8. What's another word for a "job search"?
Correct answer: job hunt
9. Don't forget to look through the ____________ in your newspaper.
Correct answer: job listings
10. P1: What are some of the ____________ your company provides? P2: Let's see... A free dental plan, three weeks paid vacation, etc.
Correct answer: benefits
—
KEEP PRACTICING — MORE BUSINESS ENGLISH FOR YOU:
Job interview vocabulary is some of the most practical English you can learn — these exercises cover the full range of workplace language.