Many common English expressions can be written as one word or two, depending on their function. Getting this wrong is one of the most frequent vocabulary mistakes in writing. Exercise 3 of 3.
READY TO PRACTICE? LET’S GO!
Choose the correct response to complete each of the following sentences.
1. That was a great ____________!
Correct answer: workout
2. 1. They won after an incredible ____________.
Correct answer: comeback
3. They played ____________ all day.
Correct answer: beach volleyball
4. Well, ____________ Friday. Let's do something fun!
Correct answer: it's
5. Hey, ____________ the flowers that he gave her.
Correct answer: check out
6. Let me ____________ ( = explain) the rules for you.
Correct answer: break down
7. Is anyone working at this ____________ counter?
Correct answer: checkout
8. We decided to ____________.
Correct answer: come back
9. I really hope things ____________ for you guys.